Qui som?

Som un Grup d'escoles privades concertades, de caràcter familiar que compartim el 'Projecte Educatiu Empremta'. Aquesta col·laboració permet a cada escola beneficiar-se d'una visió educativa comuna, tot gaudint de la riquesa i diversitat que aporta cada centre al conjunt.

Projecte Empremta

L’alumne al centre de l’aprenentatge

Creiem fermament que cada estudiant és únic, amb potencials, passions i camins d'aprenentatge propis. Posar l'alumne al centre de l'aprenentatge no és només una metodologia, sinó una filosofia que permea tot el que fem.

No ens conformem simplement amb transmetre coneixements. L'estudiant no és un simple receptor, sinó el protagonista del seu propi viatge d'aprenentatge.

La família com a pilar en l’educació

La implicació de la família en el dia a dia de l'educació és essencial i contribueix significativament al desenvolupament emocional, competencial i en valors de l'alumne, assegurant un millor resultat en la seva formació.

Projecte Empremta
Projecte Empremta

Un professorat qualificat i compromès

Les escoles privades concertades del Projecte Empremta, tenen l'avantatge de poder formar i retenir un equip de professionals altament qualificats que comparteixen els valors del projecte educatiu i de les diferents escoles. Aquesta continuïtat en la plantilla permet una formació constant dels professors per a l'ensenyament amb les metodologies innovadores del Projecte vincles. Aquest equip docent fidelitzat i compromès, junt amb el fet de que som escoles petites, afavoreix la creació de vincles de gran confiança amb els alumnes, contribuint a una millor experiència educativa.

Oferta Educativa Integral

Cada escola abasta etapes diferents, però en conjunt el grup ofereix totes les etapes de formació obligatòria i molts cicles formatius.

Llar d'Infants, Infantil, Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Projecte Empremta

Projecte Empremta en números

2728

Alumnes

6

Escoles

221

Equip docent

8

Línies totals

Qui hi ha darrera del Projecte Empremta?

Projecte Empremta

El Projecte Empremta té les seves arrels en dues famílies amb tres generacions dedicades a l'educació. Amb un enfocament centrat en l'individu, van acumular experiència i valors al llarg del temps, harmonitzant tradició i innovació.

Quan la tercera generació de cada família es va trobar, es van unir per compartir coneixements, les seves millors pràctiques i crear el Projecte Empremta.

Aquest projecte educatiu innovador ha estat implementat amb gran èxit en diverses escoles, cadascuna d'elles amb la seva singularitat i mantenint l’autonomia de centre.

Per les escoles que s’han incorporat al Projecte Empremta, això els ha significat inversions en instal·lacions, l'adopció d'un model pedagògic comú i que cada escola es pugui beneficiar de formar part d'una xarxa més gran, mantenint alhora la seva identitat pròpia.

Les escoles del Projecte Empremta

Mantenint la Identitat de les Escoles

Les escoles del Projecte Empremta comparteixen un projecte educatiu comú, però tenen la flexibilitat d'adaptar-lo a les seves necessitats i característiques úniques, triant les metodologies i ofertes educatives que millor s'ajustin al seu projecte educatiu, preservant la identitat de cada escola.

Avantatges de Formar Part del Projecte Empremta

Formar part del Projecte Empremta ofereix una sèrie d'avantatges significatius per a les escoles:

Projecte Empremta

Recursos i Experiències Compartides: Les escoles comparteixen recursos, coneixements i experiències amb altres membres del grup. Això enriqueix les pràctiques educatives i brinda noves oportunitats d'aprenentatge als alumnes.

Projecte Empremta

Col·laboració en Projectes: Les escoles col·laboren en projectes conjunts que ofereixin una perspectiva més àmplia i diversificada als alumnes, promovent l'aprenentatge interdisciplinari.

Projecte Empremta

Metodologies Innovadores: Ser part del grup permet accedir a metodologies educatives innovadores que potser no serien viables de manera independent, millorant així la qualitat de l'educació que ofereixen.

Projecte Empremta

Networking i Confiança: La pertinença a aquest grup pot obrir portes a xarxes de contactes i associacions que ofereixin oportunitats educatives, recursos i col·laboracions futures. Així mateix, les escoles es senten més segures i confiades a través del suport i la col·laboració amb altres institucions similars.

Formar part d'aquest grup d'escoles ofereix una plataforma per millorar l'educació, accedir a recursos i metodologies innovadores i establir relacions de col·laboració que beneficiïn els alumnes i les comunitats educatives de les escoles familiars.